Horsetrucks For Rent

Uw huurpartner in de paardenwereld!

Wij verhuren paardenwagens voor B-rijbewijs waar u uw paarden zeer comfortabel mee kan vervoeren. Ideaal om op wedstrijd te gaan maar ook om gewoon van A naar B te rijden met uw paarden. Bent u nog niet toe aan de investering in een eigen auto óf heeft u deze slechts incidenteel nodig? Dan hebben wij dé oplossing. Maak gebruik van horsetrucksforrent.com! De paardenwagen verhuurservice is voor iedereen die flexibel wil blijven. De paardenwagens zijn standaard ingericht met een pro safety interieur, extra veilig voor hengsten, jonge paarden en merries met veulens. Er is keuze tussen een enkele cabine (3 zits) en een dubbele cabine (5 zits) paardenwagen. Huren is mogelijk voor een dag, een weekend, een week of voor langere periode.

Luxe uitstraling & beste kwaliteit

Persoonlijke service

Offertes op maat 

Afleveren in Europa

2 paardswagen

Onze paardenwagens hebben een pro safety interieur. Deze zijn extra veilig om hengsten, jonge paarden en merries met veulens te vervoeren! 

Cabine
De paardenwagens zijn beschikbaar met een enkele (3 zitplaatsen) en dubbele cabine (5 zitplaatsen). Uiteraard is er een camera en navigatiesysteem aanwezig. 

Prijzen
Dag:           € 165,00 incl. 21% BTW
Weekend*:  € 330,00 incl. 21% BTW
Week:         € 660,00 incl. 21% BTW 

Er wordt een vast tarief van 100 vrije kilometers gehanteerd, daarna wordt er € 0,30 incl. BTW per gereden kilometer berekend. De auto wordt schoon en afgetankt meegegeven en zo verwachten we de auto uiteraard ook weer terug. Wij vragen een borg van € 500,-. Uw eigen risico bij eventuele schade bedraagt maximaal € 1.000,00 excl. BTW.

* Weekend:
Ophalen op vrijdag om 16.30u
Terugbrengen op maandag om 8.00u

Annuleren
Wij brengen 50% van de verhuurkosten in rekening wanneer u 48 uur van te voren de paardenwagen annuleert. Wanneer u de paardenwagen binnen 24u voor het ophalen annuleert brengen wij het volledige verhuurbedrag in rekening.

Vragen?
Wij zijn te bereiken op 085-9025800.

Reserveer uw paardenwagen
- Jij bent verantwoordelijk voor het comfort van het paard! -

Grote paardenvrachtwagen

Onze vrachtwagens zijn perfect voor (inter)nationale concoursen! 

Living
Er is een ruime living aanwezig met kookgelegenheid, een badkamer en diverse slaapplaatsen.

Paardengedeelte
Het paardengedeelte is ingericht voor 6 paarden, voorzien van een achter- en zijlader, knikschotten en hengstenschotten, een lier, elektrisch ventilatiesysteem en verlichting.

Cabine
De cabine is onder andere ingericht met een camera, navigatie, airco en adaptive cruise control.

Extra's
Verder heeft de auto een zadelkast aan de buitenzijde met een ingebouwde afspuit installatie en extra opbergruimte onder het chassis.

De minimale huurtermijn van een grote paardenvrachtwagen is 3 maanden.
Neem contact met ons voor een offerte op maat.

We helpen u graag!

Reserveer uw paardenvrachtwagen
- Je moet de veiligheid van je paard zelf garanderen! -

Paardenauto 360˚ Tour

Een nieuwe paardenauto is geheel naar uw eigen wensen in te richten!
Neem contact met ons op voor meer informatie