Leasen

Van een ruime voorraad...

Wie voor een splinternieuwe Anemone paardenwagen kiest, kan daar snel plezier van hebben. Dat is voor zowel de professional als voor de particulier al jarenlang een van de redenen om voor Anemone Horse Trucks te kiezen. U vindt bij ons altijd een unieke voorraad nieuwe en gebruikte paardenwagens. Speciaal voor u hebben wij uiteenlopende modellen staan, van compacte paardenwagens voor het vervoer van twee paarden tot luxe ingerichte trucks voor het vervoer van meer dan 5 paarden én een luxe living.

...tot een scherp lease voorstel...

Anemone biedt haar klanten graag een extra service aan bij de aanschaf van een paardenwagen. Het is mogelijk om een nieuwe of tweedehands paardenwagen bij ons te leasen door middel van zakelijke financial lease. Hierdoor heeft u geen grote investering in een keer. Naast de BTW betaalt u een minimale aanbetaling van 20%. De looptijd en restwaarde is afhankelijk van uw wensen en de leeftijd van de paardenwagen. We zorgen altijd voor een interessant maandtarief. Wij informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden.

....tot een scherp verzekeringsvoorstel...

Ook helpen wij u graag verder met een scherp verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen. Dit kan op basis van een WA, beperkt casco of all risk verzekering. Vraag ons gerust om meer informatie. U bent van harte welkom in onze showroom!


Interesse in een financiering?

We bieden diverse mogelijkheden aan om uw nieuwe of tweedehands paardentruck te financieren. Vraag ons gerust om meer informatie.

Actuele voorraad Contact