Service

één aanspreekpunt.

U heeft één aanspreekpunt voor zowel het chassis als de opbouw van uw paardenvrachtwagen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK en 24-uurs service aan uw paardenauto voor B-rijbewijs, maar uiteraard ook voor uw grote paardenvrachtwagen. Het team in de werkplaats staat voor u klaar om uw paardenvrachtwagen in optimale conditie te houden! 

Onderhoud

Voor het onderhoud aan uw paardenvrachtwagen bent u aan het goede adres bij Anemone Horse Trucks. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van paardenauto’s. Het is mogelijk om door ons diverse reparaties uit te laten voeren aan het paardengedeelte, maar voor onderhoud aan het chassis bent u ook bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij ervaring met schadereparaties en aanpassingen aan de inrichting van de paardenwagen, zoals het inbouwen van extra kasten. Onze ervaren chauffeurs kunnen de paardenvrachtwagen voor het onderhoud tegen een reële vergoeding ophalen en terugbrengen.

Service

Anemone Horse Trucks staat bekend om haar uitgebreide service. Wanneer u uw nieuwe of gebruikte paardenvrachtwagen komt ophalen dan staat een van onze collega's voor u klaar om een heldere, uitgebreide uitleg te geven. Hierdoor weet u alle ins en outs van uw nieuwe aanwinst en kunt u met een veilig gevoel op pad. Daarnaast hebben we een 24 uurs service wanneer u pech heeft onderweg.

De veiligheid van onze klanten en paarden staat immers op nummer 1! 

Bij spoed of calamiteiten bel 0031 (0)639707081

Wilt u een service afspraak maken?

Accepteer onze voorwaarden voordat u uw gegevens verstuurd