Koekoek

Anemone Dressage Night op Outdoor Gelderland!

𝐕𝐈𝐏-𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐀𝐧𝐞𝐦𝐨𝐧𝐞 𝐇𝐨𝐫𝐬𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐜𝐤𝐬 𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭? Check onze social media kanalen!

Koester jij ook warme herinneringen aan het dressuurgala van Outdoor Gelderland? Waar de ene topruiter na de andere in de ring verschijnt. Voor een clinic, demonstratie of show? Was je erbij dat springruiters een kür op muziek op - uiteraard - een dressuurpaard reden? Of bij de 'Outdoor Bastards', die nog één keer een Grand Prix-dressuurwedstrijd met elkaar aangingen en waarbij Coby van Baalen won.

Het dressuurgala kent vele mooie momenten, maar wij zijn benieuwd naar jouw ideeën. We hebben al een aantal supergave programmaonderdelen vastgelegd, maar wie of wat zou jij nou tijdens het dressuurgala willen zien? Het mag informatief zijn (graag zelfs) en/of vol entertainment zitten. Schroom niet om 'out-of-the-box' te denken! Wat mogen wij echt niet missen?

En dan komt het: Wordt jouw idee in ons programma opgenomen? Dan mag je ervan gaan genieten vanaf de VIP-loge. Verder gaan we nog enkele VIP-kaarten verloten onder degenen die hun ideeën onder deze post achterlaten, dus brandt los op onze socials!

Datum: zaterdagavond 18 juni 2022

Locatie: Paardensportcentrum Lichtenvoorde, Vragender