Koekoek

Geweldige cheque overhandigd aan Parapaard!

Vanmorgen hebben we de tweede cheque overhandigd aan Fonds Gehandicaptensport — Parapaard!

Ook in 2020 hebben we bij elke aflevering van een paardenvrachtwagen de mascotte van het Parapaard, genaamd Kareltje, overhandigd! 
Hiermee hebben we bij elke aflevering een donatie gedaan aan Parapaard. Mede dankzij onze klanten hebben we een mooie cheque van € 3.750,00 kunnen overhandigen aan Marielle Wiegmans, voorzitter. En hoe leuk is dat de meeste klanten Kareltje in de cabine voor de voorruit van de paardenwagen neerzetten! Heb jij ze al gezien?

Parapaard
Parapaard is een sportfonds die zich specifiek inzet voor de aangepaste paardensport. Mariëlle Wiegmans heeft Parapaard opgericht vanuit de ambitie om het verschil te kunnen maken voor organisaties die aangepaste paardensport willen aanbieden. Een ambitie die Anemone Horse Trucks graag steunt, wij delen de passie voor paarden en vinden dat paardrijden voor iedereen mogelijk moet zijn. We hebben dan ook besloten om deze mooie samenwerking opnieuw te verlengen!

Corona Noodfonds
Om de stichtingen te helpen en veilig te stellen dat de paardensport ook in de toekomst toegankelijk blijft voor mensen met een beperking is vorig jaar het Parapaard Corona Noodfonds in het leven geroepen. Hierdoor heeft Parapaard in de moeilijke tijden diverse paardensport bedrijven kunnen steunen.

Steun Parapaard
Ben jij ook gek op de paardensport en wil je je steuntje bijdragen? 
Lees dan meer op de website van Parapaard