Koekoek

Geweldige STX afgeleverd aan Dressuurstal van Baalen!

Vandaag hebben we deze geweldige Renault Master STX afgeleverd aan Dressuurstal van Baalen.

Met het mooie design is deze paardenwagen altijd te herkennen op de weg en op concours!

We zijn blij dat we al jarenlang de mobiliteitspartner zijn van deze kwaliteitsvolle dressuurstal. Coby en Marlies, bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Op onze facebook en instagram pagina vind je meer foto's.

DVB traint ruiters en paarden op alle niveaus, van beginnend tot Grand Prix, met plezier naar succes. Coby en Marlies zijn al jarenlang succesvol op het hoogste niveau van de dressuursport. Coby nam met de hengst Ferro deel aan de Olympische Spelen in Sydney (2000), waar zij teamzilver won. Marlies maakte met de hengst Idocus deel uit van de Nederlandse equipe op de Olympische Spelen in Athene (2004). Mara de Vries behaalde meerdere medailles op EK's voor de jeugd en is als amazone zeer succesvol tot en met Grand Prix niveau. 

Dressuurstal Van Baalen heeft vijf FNRS sterren en is een KNHS Talenten Trainingscentrum. De begeleiding en training van paarden en ruiters staat centraal. In de afgelopen 25 jaar bracht DVB meer dan 55 leerlingen naar de nationale A- en B-kaders. Deze leerlingen wonnen meer dan 100 medailles op Europese Kampioenschappen, waaronder 10 individuele gouden medailles.
De vele behaalde eigen successen en die van leerlingen maken de stal tot wat hij nu is: een inspirerende plaats om te leren, trainen, kijken en te verblijven. 

Voor de juiste begeleiding is de juiste scholing onmisbaar. Coby van Baalen is gediplomeerd coach niveau 6, een coach die naar NOC*NSF richtlijnen werkt op Olympisch niveau. Marlies van Baalen is gediplomeerd coach niveau 5, een coach die naar NOC*NSF richtlijnen werkt op Grand Prix niveau. 

Bron: Dressuurstal van Baalen