Koekoek

Word jij onze nieuwe verkoopadviseur? Vacature!

 

Anemone Horse Trucks staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige paardentrucks die zij verkoopt, onderhoudt en verhuurt. Anemone zoekt een verkoper die de passie voor paardentrucks kan overbrengen naar haar klanten. Als verkoopadviseur ben jij het dagelijkse aanspreekpunt in de showroom te Scherpenzeel. Hier adviseer jij klanten die de auto’s komen bekijken, proberen en vergelijken. Jij volgt de leads op vanuit de online kanalen en je word de drijvende kracht achter het creëren van de leads (new business). Samen met jouw collega’s ben jij het visitekaartje van Anemone Horse Trucks en krijg je de kans om het netwerk op te bouwen en uit te breiden! Kort gezegd zijn jouw focus punten:
• Proactief benaderen van prospects;
• opvolgen van leads;
• verkopen vanuit de showroom.

Wat breng je mee?

Anemone Horse Trucks zoekt een proactieve verkoper! Ze zoeken iemand die zich voor langere tijd aan de functie en het bedrijf wilt binden. Met jouw commerciële drive weet je op de juiste manier de vervoersuitdagingen van de klant op te lossen. Ben jij representatief, positief ingesteld, zelfredzaam en hou je ervan om je taken snel af te handelen? Als je ook nog het volgende mee brengt dan kun jij de ideale match zijn:
• Vanaf 1 jaar verkoopervaring;
• commerciële opleiding bijvoorbeeld van de IVA;
• mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits spreken is een pré);
• affiniteit met bedrijfsauto’s, trucks en/of paarden is een grote pré.

Werkplek

Je komt te werken bij Anemone Horse Trucks in Scherpenzeel. Hier werken tien medewerkers en ze staan te trappelen om jou in het team te verwelkomen!

Wat krijg je ervoor terug?

Anemone biedt jou de mogelijkheid om te werken in een leuk, ervaren en gedreven team. Het is een zelfstandige baan, met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de functie. Tegenover jouw kennis, ervaring, inzet én enthousiasme staan goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een werkplek in een fijn en hecht team en daarnaast:
• Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
• kans op een mooie bonus;
• 24 vakantiedagen;
• een iPad en iPhone;
• werken in een dynamisch team en grote verantwoordelijkheid.

Anemone Horse Trucks

Klanten kunnen bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenvrachtwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto's - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote horsetrucks met een luxe living. Je komt te werken in een team van verkoopspecialisten en servicemedewerkers die in de werkplaats klaarstaan om de paardenwagens in optimale conditie te houden. In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is dé mobiliteitspartner in de paardensport!

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Klik hier om te solliciteren.

Lees hier de hele vacature via AV