Over ons

Anemone Horse Trucks

Anemone Horse Trucks heeft met al haar klanten iets gemeen, dat is de passie voor paarden. Vanuit die passie leveren wij al sinds 1996 paardenauto’s aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Van amateursporters tot internationale topsporters.

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenauto’s uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto’s - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardentrucks met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u de auto’s uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoopspecialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenauto.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenauto in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenauto bij Anemone te huren? Anemone Horse Carrier beschikt over grote en kleine paardenauto’s welke u voor korte en lange termijn in Nederland en in het buitenland kunt huren.

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!

Team foto
Bert van Kooten

Verkoop / Directeur

Team foto
Stefan van Kooten

Verkoop / Directeur

Team foto
Lisette van Ginkel

Verkoop

Team foto
Chantal Miltenburg

Verkoop Binnendienst

Team foto
Andre Opendorp

Servicemonteur

Team foto
Fred van Leuven

Monteur

Team foto
Ramon Boehmer

Monteur

Team foto
Mees van den Brandhof

Chauffeur

Team foto
Ries van Wolfswinkel

Chauffeur

Team foto
Henk Wagensveld

Chauffeur

Team foto
Rob Bouman

Boekhouder