Over ons

Anemone Horse Trucks

Anemone Horse Trucks heeft met al haar klanten iets gemeen, dat is de passie voor paarden. Vanuit die passie leveren wij al sinds 1996 paardenvrachtwagens aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Van amateursporters tot internationale topsporters tot de recreatief ruiter in de paardensector.

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u de auto’s uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoopspecialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenvrachtwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenvervoer in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenwagen bij Anemone te huren? Horsetrucksforrent.com beschikt over grote en kleine paardenwagens welke u voor korte en lange termijn in Nederland en in het buitenland kunt huren. Dit vervoer is comfortabel, veilig en al te rijden met een B-rijbewijs.

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!

Team foto
Stefan van Kooten

Directeur / Verkoop

Team foto
Bert van Kooten

Oprichter / Verkoop

Team foto
Giovanni Romano

Verkoop

Team foto
Chantal Miltenburg

Operationeel Manager / Verkoop Binnendienst

Team foto
Sharon van Schaik

Marketing /
Horsetrucks for Rent.com

Team foto
Mike van Thiel

Serviceadviseur

Team foto
Fred van Leuven

Service

Team foto
Michal Gomolka

Service

Team foto
Lars Goorhuis

Truckwash

Team foto
Mees van den Brandhof

Chauffeur

Team foto
Henk Wagensveld

Chauffeur

Team foto
Dirk van Baaren

Chauffeur

Team foto
Ries van Wolfswinkel

Chauffeur

Team foto
Rob Bouman

Boekhouder