Partners

Partners & Events

Gedurende het gehele jaar zijn wij op verschillende in- en outdoor evenementen vertegenwoordigd.

Dé uitgelezen kans om eens met ons en onze auto’s kennis te maken!

Jumping Amsterdam

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2022 in de RAI Amsterdam. De editie in 2019 is extra feestelijk, want naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World Cup™, viert Jumping Amsterdam haar 60-jarig jubileum! En dat gaat gevierd worden met een hele bijzondere Diamond Edition! Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en sinds dit jaar ook de Longines FEI Jumpping Worldcup™.  De Wereldbekerwedstrijd dressuur kür op muziek blijft op zaterdagmiddag, de Grote Prijs voor de springruiters wordt op zaterdagavond verreden en de Wereldbeker springen sluit het evenement af op zondagmiddag. Uiteraard zijn er alle dagen spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken.

jumpingamsterdam.nl

Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland is hét Internationaal outdoor CSI3* springconcours van het jaar, waarbij paardensport, lifestyle, lekker eten, netwerken en kennis opdoen hand in hand gaan. Anemone Horse Trucks is sinds een aantal prachtige jaren trouwe sponsor van dit evenement. Ook de afgelopen editie heeft Anemone de naar haar vernoemde rubriek mogen uitreiken. Een prachtig en niet te missen evenement in de buitenlucht op Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

outdoorgelderland.nl

KWPN | Royal Dutch Sport Horse

Anemone Horse Trucks en het KWPN hebben 18 augustus 2017 een driejarige sponsorovereenkomst getekend. Inmiddels is dit contract op 15 augustus 2020 voor drie jaar verlengd. Anemone Horse Trucks is de sponsor van de KWPN hengstencompetitie voor de dressuurhengsten, die vanaf nu door het leven zal gaan als Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur. Daarnaast levert Anemone Horse Trucks een 2-paardsauto die dienst gaat doen als paardenambulance op het KWPN-centrum.

Meer informatie over het fokken van veulens? Kijk dan eens op de website van het KWPN!

kwpn.nl

Nationale Veulenveiling Prinsjesdag

Veulenveiling Prinsjesdag is al 25 jaar een elite-veiling waar het beste veulenmateriaal van de Europese warmbloedfokkerij wordt aangeboden. Tien jaar geleden heeft de organisatie een heel bewuste keuze gemaakt voor prestatie: het selectiebeleid is uitsluitend gericht op het selecteren van spring- en dressuurveulens uit de beste bloedlijnen van Europa. Met het motto de Kracht van Prestatie zijn topgenen uit bewezen moederlijnen een voorwaarde. Anemone Horse Trucks is al een aantal jaren trouwe sponsor van dit evenement. In 2015 is Anemone Horse Trucks officieel partner geworden van Nationale Veulenveiling Prinsjesdag.

Veulenveiling Prinsjesdag

Stephex Horsetrucks

Sinds jaren zijn wij in Nederland exclusief dealer van Stephex Horsetrucks. Stephex levert prachtige paardenvrachtauto’s in veel verschillende modellen. Ook zijn er diverse extra opties mogelijk. De paardenauto's worden gebouwd voor C rijbewijs en voor B rijbewijs. 

  • Ketterer paardenvrachtauto's
  • STX paardenvrachtauto’s
  • AKX paardenvrachtauto’s
  • EquiX paardenvrachtauto’s
Stephex Horsetrucks

MTM – Manche Techni Metal 

Sinds jaren zijn wij in Nederland exclusief dealer van MTM horsetrucks. MTM levert de prachtige, zeer sterke Renault Master Filovan paardenauto en de bijpassende Inovan trailer. U heeft keuze uit een Classic Interieur model of een Pro safety Interieur model. De 2-paards auto is geheel naar wens in te richten. Verder zijn er diverse extra opties mogelijk om de auto geheel naar uw wensen te produceren.

U kunt in de  ijzersterke trailer 1 of 2 paarden vervoeren. Het interieur is hetzelfde als de Renault Master Filovan met Pro Safety inrichting. Door de Pro Safety inrichting is contact tussen beide paarden niet mogelijk. Verder kan, dankzij een schuifbaar tussenschot, de trailer op verschillende manieren worden ingedeeld. Hierdoor kunnen jonge paarden, hengsten en merries met veulens optimaal vervoerd worden. 

MTM