Partners

Partners & Events

Gedurende het gehele jaar zijn wij op verschillende in- en outdoor evenementen vertegenwoordigd. Dé uitgelezen kans om eens met ons en onze paardenvrachtwagens kennis te maken!

Wij richten ons met ons sponsorbeleid op het maatschappelijk belang. We sponsoren dan ook geen individuele ruiters. We behandelen al onze klanten hetzelfde, iedereen met een paard deelt dezelfde passie. De sponsoringen die we doen zijn verenigingen of evenementen, verspreid over het land en de verschillende disciplines. We sponsoren niet alleen evenementen in de dressuur-, spring- en eventingsport, maar ook in de draf- en rensport en bijvoorbeeld reining. Op die manier proberen we iets te doen voor alle ruiters en het betrokken publiek. 

We zijn trots om official partner te zijn van onderstaande evenementen en bedrijven!

KWPN | Royal Dutch Sport Horse

Anemone Horse Trucks en het KWPN hebben 18 augustus 2017 een driejarige sponsorovereenkomst getekend. Inmiddels is dit contract op 15 augustus 2020 voor drie jaar verlengd. We zijn de sponsor van de KWPN hengstencompetitie voor de dressuurhengsten, die vanaf 2017 door het leven gaat als de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur.

De editie van de KWPN Hengstenkeuring 2021 is 2 februari t/m 6 februari en uitsluitend online te volgen via kwpn.tv

Daarnaast levert Anemone Horse Trucks een 2-paardswagen die zijn dienst doet als paardenambulance op het KWPN-centrum. De paardenambulance is voorzien van een pro safety uitvoering, zodat de kwaliteitsvolle hengsten en merries op het centrum veilig vervoerd kunnen worden bij nood. De paardenwagen is het nieuwste model Renault Master STX met diverse extra opties. Op de 2-paardswagen zijn alle disciplines die het KWPN vertegenwoordigd te zien!

Meer informatie over de mogelijkheden bij het stamboek?
Kijk dan eens op de website van het KWPN!

kwpn.nl

Jumping Amsterdam

Door het corona virus is Jumping Amsterdam in 2021 helaas geannuleerd en doorgeschoven naar 2022. Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2022 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en sinds 2020 ook de Longines FEI Jumpping Worldcup™.  De Wereldbekerwedstrijd dressuur kür op muziek blijft op zaterdagmiddag, de Grote Prijs voor de springruiters wordt op zaterdagavond verreden en de Wereldbeker springen sluit het evenement af op zondagmiddag. Uiteraard zijn er alle dagen spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken.

De winnaars van de Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam powered by Stoeterij Sterrehof van de afgelopen drie jaar zijn:
2018: Marc Houtzager met Sterrehofs Carlimero Stal Houtzager-Kayser
2019: Simon Delestre met Hermes Ryan
2020: Julien Epaillard met Toupie de la Roque

We kijken nu al naar uit naar volgend jaar!

jumpingamsterdam.nl

Nationale Veulenveiling Prinsjesdag

Veulenveiling Prinsjesdag is al 25 jaar een elite-veiling waar het beste veulenmateriaal van de Europese warmbloedfokkerij wordt aangeboden. Tien jaar geleden heeft de organisatie een heel bewuste keuze gemaakt voor prestatie: het selectiebeleid is uitsluitend gericht op het selecteren van spring- en dressuurveulens uit de beste bloedlijnen van Europa. Met het motto de Kracht van Prestatie zijn topgenen uit bewezen moederlijnen een voorwaarde. Anemone Horse Trucks is al een aantal jaren trouwe sponsor van dit evenement. In 2015 is Anemone Horse Trucks officieel partner geworden van Nationale Veulenveiling Prinsjesdag.

Veulenveiling Prinsjesdag

Stephex Horsetrucks

Sinds jaren zijn wij in Nederland exclusief dealer van Stephex Horsetrucks. Stephex levert prachtige paardenvrachtwagens in veel verschillende modellen en op verschillende vrachtwagenchassis. Ook zijn er diverse extra opties mogelijk. Door de korte lijnen met Stephex zijn alle wensen van de klant mogelijk en hebben we overal een oplossing voor. De paardenwagens worden gebouwd voor C rijbewijs en voor B rijbewijs. 

De Stephex modellen zijn:

  • Ketterer paardenvrachtwagens
  • STX paardenvrachtwagens
  • AKX paardenvrachtwagens
Stephex Horsetrucks

MTM – Manche Techni Metal 

Sinds jaren zijn wij in Nederland exclusief dealer van MTM horsetrucks. MTM levert de prachtige, zeer sterke Renault Master Filovan paardenauto en de bijpassende Inovan trailer. U heeft keuze uit een Classic Interieur model of een Pro safety Interieur model. De 2-paards auto is geheel naar wens in te richten. Verder zijn er diverse extra opties mogelijk om de auto geheel naar uw wensen te produceren.

U kunt in de  ijzersterke trailer 1 of 2 paarden vervoeren. Het interieur is hetzelfde als de Renault Master Filovan met Pro Safety inrichting. Door de Pro Safety inrichting is contact tussen beide paarden niet mogelijk. Verder kan, dankzij een schuifbaar tussenschot, de trailer op verschillende manieren worden ingedeeld. Hierdoor kunnen jonge paarden, hengsten en merries met veulens optimaal vervoerd worden. 

MTM