Partners

Partners & Events

Gedurende het gehele jaar zijn wij op verschillende in- en outdoor evenementen vertegenwoordigd.

Dé uitgelezen kans om eens met ons en onze auto’s kennis te maken!

Jumping Amsterdam

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. De editie in 2019 is extra feestelijk, want naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World Cup™, viert Jumping Amsterdam haar 60-jarig jubileum! En dat gaat gevierd worden met een hele bijzondere Diamond Edition! Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en sinds dit jaar ook de Longines FEI Jumpping Worldcup™.  De Wereldbekerwedstrijd dressuur kür op muziek blijft op zaterdagmiddag, de Grote Prijs voor de springruiters wordt op zaterdagavond verreden en de Wereldbeker springen sluit het evenement af op zondagmiddag. Uiteraard zijn er alle dagen spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken.

jumpingamsterdam.nl

Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland is hét Internationaal outdoor CSI3* springconcours van het jaar, waarbij paardensport, lifestyle, lekker eten, netwerken en kennis opdoen hand in hand gaan. Anemone Horse Trucks is sinds een aantal prachtige jaren trouwe sponsor van dit evenement. Ook de afgelopen editie heeft Anemone de naar haar vernoemde rubriek mogen uitreiken. Een prachtig en niet te missen evenement in de buitenlucht, wat komend jaar plaatsvindt van 2 juli t/m 7 juli 2019, op Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

outdoorgelderland.nl

KWPN | Royal Dutch Sport Horse

Anemone Horse Trucks en het KWPN hebben 18 augustus 2017 een driejarige sponsorovereenkomst getekend. Anemone Horse Trucks is de nieuwe sponsor van de KWPN hengstencompetitie voor de dressuurhengsten, die vanaf nu door het leven zal gaan als Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur. Daarnaast levert Anemone Horse Trucks een 2-paardsauto die dienst gaat doen als paardenambulance op het KWPN-centrum.

Meer informatie over het fokken van veulens? Kijk dan eens op de website van het KWPN!

kwpn.nl

Nationale Veulenveiling Prinsjesdag

Veulenveiling Prinsjesdag is al 25 jaar een elite-veiling waar het beste veulenmateriaal van de Europese warmbloedfokkerij wordt aangeboden. Tien jaar geleden heeft de organisatie een heel bewuste keuze gemaakt voor prestatie: het selectiebeleid is uitsluitend gericht op het selecteren van spring- en dressuurveulens uit de beste bloedlijnen van Europa. Met het motto de Kracht van Prestatie zijn topgenen uit bewezen moederlijnen een voorwaarde. Anemone Horse Trucks is al een aantal jaren trouwe sponsor van dit evenement. In 2015 is Anemone Horse Trucks officieel partner geworden van Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. De veilingen vinden dit jaar plaats op 17 en 18 september 2019.

Stephex Horsetrucks

 

Stephex levert prachtige paardenvrachtauto’s in veel verschillende modellen en diverse opties zijn mogelijk.

  • STX paardenvrachtauto’s
  • AKX paardenvrachtauto’s
  • EquiX paardenvrachtauto’s

MTM – Manche Techni Metal 

 

MTM levert de prachtige nieuwe Renault Master Filovan.

U heeft keuze uit een Classic Interieur model of een Pro safety Interieur model. De 2-paards auto is geheel naar wens in te richten. Verder zijn er diverse extra opties mogelijk.