Verhuur

Huur een paardenauto

bij Horse Trucks For Rent.com

Heeft u een paardenauto nodig? Bent u nog niet toe aan de investering in een eigen auto óf heeft u deze slechts incidenteel nodig? Dan is er een goede oplossing. Maak gebruik van Horse Trucks For Rent.com. De verhuurservice is voor iedereen die heel flexibel wil blijven. U kunt voor één dag of langere perioden onze auto’s huren.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Prijzen huur 2 paardsauto

Horse Trucks For Rent.com werkt altijd met jonge auto’s.
Onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.

Dag:           € 125,-

Weekend*: € 250,-

Week:         € 550,-

Er wordt een vast tarief van 100 vrije kilometers gehanteerd, daarna wordt er € 0,25 excl. BTW per gereden kilometer berekend. De auto wordt schoon en afgetankt meegegeven en zo verwachten we de auto uiteraard ook weer terug. Tevens vragen wij een borg van € 500,- contant (wij hebben helaas geen pinmogelijkheid hiervoor). Uw eigen risico bij eventuele schade bedraagt maximaal € 1.000,00 excl. BTW.

* Weekend: U kunt de auto op vrijdagmiddag tussen 15.30u en 16.30u ophalen en de auto op maandagochtend vóór 10.00u terugbrengen.

Verhuur

Huur grote paardenauto

Het is bij Horse Trucks For Rent.com mogelijk om een grote paardenauto te huren!

De auto is van alle gemakken voorzien. Zo is er een ruime living aanwezig met kookgelegenheid, een badkamer en diverse slaapplaatsen.
Het paardengedeelte is ingericht voor 6 paarden, voorzien van een achter- en zijlader, knikschotten en hengstenschotten, een lier, elektrisch ventilatiesysteem en verlichting. Verder heeft de auto een zadelkast aan de buitenzijde met een ingebouwde afspuit installatie en extra opbergruimte onder het chassis. De cabine is onder andere ingericht met een camera, navigatie, airco en adaptive cruise control.
Dé ideale paardenauto voor meerdaagse concoursen!

De minimale huurtermijn van een grote paardenauto is 3 maanden.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Verhuur